Blogs & Nieuws

Blijf op de hoogte

Bekijk hier het overzicht van al onze blogs en nieuws artikelen. Wij houden je graag op de hoogte over zonnepanelen en het reinigen van de panelen.

Nieuwe huisstijl op de bedrijfsbus

Nieuwe huisstijl op de bedrijfsbus! Herkent u Laatzewassen.nl al op de weg? Twijfel dan niet om te bellen, appen mailen of gewoon een rustige blik op de website werpen.

Reiniging zelf doen of uit handen geven?

Er zijn zonnepaneel eigenaren die ervoor kiezen om de jaarlijkse reinigingsbeurt zelf op te pakken. Dit kan natuurlijk mits u het juiste water hiervoor heeft. Mocht u moeilijk bij uw zonnepanelen komen, niet het juiste water hebben of andere problemen tegen komen.. Dan nemen wij de klus graag voor u uit handen. Wij hebben professioneel

Er zijn nog meer ramen, wordt dit ook gedaan?

Als er naast zonnepanelen ook ramen, dakkapellen of andere objecten zijn die gereinigd mogen worden wordt dit zeker meegepakt!

Reinigingsbeurt, jaarlijks?

Uit onderzoeken is gebleken dat jaarlijks reinigen scheelt, maar niet noodzakelijk is. Elk jaar een reinigingsbeurt scheelt zeker, omdat de zonopname zonder vuil 100% is. Mocht u 98/80% zonopname ook genoeg vinden nadat er vorig jaar gewassen is, is het advies om de reinigingsbeurt wederom te laten plaatsvinden nadat er bevuiling op de panelen zichtbaar

LaatzewassenBlog